Välkommen till Campus Nyköpings webbansökan för yrkeshögskolan!


Ansökningsomgång 2019 är nu stängd.

Antagningsbeskedet skickas via mail, den 20 juni och du kan också se det om du loggar in på ditt studerandekonto (där du skapade din ansökan). På ditt studerandekonto kan du också se ditt eventuella reservplatsnummer (under "Läge"). 

Glöm inte att tacka ja eller nej till din plats, senast den 28 juni. Står du som reserv är det viktigt att du har koll på din telefon och mail under sommaren, eftersom reservantagningen sker löpande fram till utbildningsstart.Om du blir erbjuden en reservplats kommer vi att behöva ha ett snabbt besked från dig.

I februari 2020 öppnar vi för ny ansökningsomgång. Lämna gärna en intresseanmälan, så hör vi av oss när vi öppnar vår ansökningswebb igen.

Du hittar alla våra utbildningar på vår webb;  http://www.campusnykoping.se/yrkeshogskolan. Där finns information om utbildningarnas innehåll, vilka förkunskaper som krävs och viktiga datum, samt möjlighet att göra en intresseanmälan.

Antagningen är bemannad hela sommaren, förutom vecka 30, så tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.


Vi önskar dig en riktigt trevlig sommar!

 

 

Logga in med ditt studerandekonto

Har du inget studerandekonto?

För att du ska kunna göra en ansökan måste du skapa ett studerandekonto. När du har det kan du logga in, skapa och skicka din ansökan.

Information

Behöver du hjälp med din ansökan?

Kontakta antagningen på Campus Nyköping; yhantagning@nykoping.se eller tfn 073-412 14 88
Alvis logo Alvis från Gotit